Chiril Gaburici nu se poate opri din scris scrisori. După ultima epistolă, care i-a aruncat aerele de premier în derizoriu, șochează din nou opinia publică, mai ales pe elevii de clasele primare din Moldova, cu o nouă scrisoare. Acesta pune condiții din ce în ce mai absurde ca să rămână în funcție. Chiril Gaburici este nemulțumit că, de exemplu, cea mai importantă afacere din Moldova nu plătește taxe la stat și cere demisia managerului Mitropoliei Moldovei.

”Îl acuz pe mitropolit de evaziune fiscală. Chiar ieri am pus o lumânare la biserică, poate reușesc să-mi găsesc diploma și, când am cerut bon, au venit doi preoți, s-au suit călare pe mine și m-au scos din biserică. Mi-au zis piei satană, ieși diavolul taxei din prostul ista. După asta au urcat în Mercedesurile lor și au plecat. Ei nu plătesc nimic la stat pentru afacerea cu biserica, nu e normal așa”, a spus Chiril Gaburici în scrisoare.

În aceeași scrisoare nouă, Gaburici susține că îi oferă locul său de premier lui Victor Ponta. ”Știu că domnul Ponta urmează să-și dea demisia din funcția de premier. Îl invit să-mi ocupe fotoliul. Știu că are mai multe diplome ca mine și este chiar doctor. Numai că nu știu dacă este stomatolog sau ginecolog”, a scris Chiril Gaburici în scrisoarea sa publicată pe odnoklassniki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chiril-Gaburici-exorcizat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chiril-Gaburici-exorcizat-copy-150x150.jpgadminPolitic
Chiril Gaburici nu se poate opri din scris scrisori. După ultima epistolă, care i-a aruncat aerele de premier în derizoriu, șochează din nou opinia publică, mai ales pe elevii de clasele primare din Moldova, cu o nouă scrisoare. Acesta pune condiții din ce în ce mai absurde ca să...

Comentează