Chiril G-Aburici trece printr-un moment extrem de prost al carierei. Jurnaliștii au aflat că și-a desenat propria diplomă de Bacalaureat, că și-a falsificat certificatul de absolvire a grădiniței. Presa a depistat că a fost exmatriculat din toate instituțiile de învățământ în care s-a înscris. Și toate acestea pentru că are un IQ negativ. Mai exact, minus 15.

Astăzi premierul a anunțat o măsură populistă, care l-ar reabilita în fața opiniei publice: ”să nu credeți că am devenit prost pentru că nu am vrut să învăț. Pot demonstra prin hârtii că m-am înscris la 20 de grădinițe, 10 licee, 5 colegii și 3 facultăți. De peste tot am fost exmatriculat. Am IQ negativ. Mama natura nu a fost foarte darnică în ceea ce mă privește. Oricine este această mamă o dau în judecată.”

Solicitată de redactorii moldovesti.info, mama lui Chiril G-Aburici s-a declarat liniștită: ”Nu mai luați de bun chiar tot ce spune el. Chirușa meu nu știe drumul până la judecată. La ce IQ are… Îmi cer scuze de la moldoveni că vor avea de suferit din cauza lui.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/G-Aburici-Ostapciuc1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/G-Aburici-Ostapciuc1-150x150.jpgadminPolitic
Chiril G-Aburici trece printr-un moment extrem de prost al carierei. Jurnaliștii au aflat că și-a desenat propria diplomă de Bacalaureat, că și-a falsificat certificatul de absolvire a grădiniței. Presa a depistat că a fost exmatriculat din toate instituțiile de învățământ în care s-a înscris. Și toate acestea pentru că are un IQ negativ. Mai...

Comentează