De ce are Chiril G-Aburici nivelul de inteligență mai mic decât al unui cimpanzeu imperial? S-a deslușit misterul. Acesta este frate vitreg cu cel mai prost premier din istoria Moldovei, Vasile Tarlev. Potrivit unui nou CV publicat astăzi pe pagina oficială a Guvernului, mama lui Vasile Tarlev, Eugenia Ostapciuc-Gaburici, este și mama lui Chiril G-Aburici.

De altfel, între Chiril și Vasile nu există doar asemănări intelectuale, cei doi seamănă foarte bine fizic, dar și după caracter. Ambii sunt timizi, nu știu limba română și au cucuie de la câte bobârnace au primit în cap. În plus, Vladimir Voronin nu ar fi acceptat niciodată un om deștept în fruntea Guvernului. Chiril G-Aburici a anunțat deja că îl va angaja pe fratele său vitreg în cabinetul pe care îl conduce.

După cum v-am promis, toate rudele mele vor fi angajate în Guvern. Inclusiv cele pe care nu le recunosc ca neamuri. De pildă, fratele meu vitreg, Vasile Tarlev va fi consilierul meu cel mai important din Guvern. Trebuie să mă ajute cineva să găsesc toaleta în clădirea asta mare. Încă mă mai rătăcesc pe holuri”, a declarat extrem de nervos Chiril G-Aburici, țopăind de pe un picior pe altul și ținându-se de prohab.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Tarlev-si-Gaburici-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Tarlev-si-Gaburici-copy-150x150.jpgadminPolitic
De ce are Chiril G-Aburici nivelul de inteligență mai mic decât al unui cimpanzeu imperial? S-a deslușit misterul. Acesta este frate vitreg cu cel mai prost premier din istoria Moldovei, Vasile Tarlev. Potrivit unui nou CV publicat astăzi pe pagina oficială a Guvernului, mama lui Vasile Tarlev, Eugenia Ostapciuc-Gaburici,...

Comentează