Savanții moldoveni au dat o mare lovitură în lumea științifică, aceștia au încrucișat un porc cu un berbec și le-a ieșit o rasă specială de pudel. Pentru împerecherea celor două specii au folosit gandonul, astfel că noul pudel are niște specificități extraordinare. În cinstea unor oameni politici de vază, savanții au numit pudelul moldovenesc: Dodonul Putinez.

Denumire științifică este însă mult mai mare: gandonis porcus dodonus sugetus cucus putinus. Noua rasă de pudel, Dodonul Putinez are nevoie de o hrană specială, este vorba de așa-numitele minciuni siriene. Dodonul Putinez stă de obicei într-un castel foarte mare, este foarte gras și nu a muncit o zi în viața lui.

Dodonul Putinez are blana care necesită îngrijire periodică la mare în Turcia, uneori în Europa. Dodonul Putinez are un comportament ciudat. Latră mereu că vrea spre zone sărace, urâte, unde este frig, Siberia și Rusia, de fapt, însă, iubește să meargă în Gayropa.

Dodonul Putinez este o rasă foarte tâmpită, de multe ori, în loc să latre, grohăie ca un porc și tinde să răstoarne treuca de unde mănâncă.

Dodonului Putinez îi place să fie în centrul atenției și este extrem de ușor de dresat. Cea mai cunoscută metodă de dresaj este metoda ”caseta”. Dresorul coordonator al întregii Moldove, cunoscut sub porecla de Plaha, susține că i-a arătat o casetă o singură dată, iar de atunci Dodonul Putinez a început să facă tot ce îi cere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/img_5883.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/img_5883-300x300.jpgadminInternațional
Savanții moldoveni au dat o mare lovitură în lumea științifică, aceștia au încrucișat un porc cu un berbec și le-a ieșit o rasă specială de pudel. Pentru împerecherea celor două specii au folosit gandonul, astfel că noul pudel are niște specificități extraordinare. În cinstea unor oameni politici de vază,...

Comentează