Potrivit Publika WC și cântăreții internaționali, nu doar cei moldoveni susțin votul uninominal. Jurnaliujile de la Publika WC au contactat-o pe Madonna care a anunțat că susține fără niciun regret și preget votul uninominal. Aceasta a anunțat chiar și o acțiune menită să atragă interesul pentru votul uninominal.

”Screw you for uninominal. What a fuck is wrong with you, guys? You fuck a country for this fucking shit? If moldovan people will agree this shit they are fucked. Mister Plahotniuc want to fuck everybody in Moldova. So he invent this fucking idea. Fuck off, don’t call me again, you stupid journalist from Publika WC. I am not some kind of Julea or other hooker. I am Madonna”, a declarat pentru Publika WC celebra cântăreață din Anglia.

De altfel, pe drumurile și străzile din Moldova au apărut foarte multe panouri în care vedete de rang internațional susțin votul uninominal. Chiar și Ala Pugaciova este pentru votul uninominal. În fața cimitirului Doina există un panou publicitar în care chiar Michael Jackson se arată convins că votul uninominal va salva Moldova de la moarte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Panou-Madonna-Uninominal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Panou-Madonna-Uninominal-copy-300x300.jpgadminSocial
Potrivit Publika WC și cântăreții internaționali, nu doar cei moldoveni susțin votul uninominal. Jurnaliujile de la Publika WC au contactat-o pe Madonna care a anunțat că susține fără niciun regret și preget votul uninominal. Aceasta a anunțat chiar și o acțiune menită să atragă interesul pentru votul uninominal. ”Screw you...

Comentează