Apa Canal Chisinau Procuror CNA copy

Curtea de Cantoră a Moldovei a depistat că șeful de la Apă Anal Chișău a plătit servicii de videochat erotic de aproape un milion de euro. Banii erau transferați unei tinere care se numește Diana Bleagor și care dansa pe un iaht. Din primele informații, banii pe care Apa Anal Chișău i-a investit în aparatură și videochat erotic vor fi recuperați de la populație înaintea miliardului furat de politicieni.

”Nu văd nicio problemă că am investit în videochat erotic. Este industria care lucrează cel mai bine în Moldova. Am zis să sprijin tinerele talente din țara noastră. Dacă investești în videochat, investești în cluburile din Moldova, investești în magazine, în haine de blană. Creste economia. Dacă politicienii au furat un miliard, eu cel puțin, ajut niște fete care nu au bani de haine și umblă mai mult dezbrăcate”, a declarat șeful Apă Anal Chișău, Costea Becciev.

Pentru că a fost la videochat fără șefii săi, Costea Becciev riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. Șeful Apă Anal Chișău a anunțat între timp că serviciile pe care le-a cumpărat sunt foarte și foarte scumpe. Așa că va crește prețul apei la 100 de euro pe metrul cub.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Apa-Canal-Chisinau-Procuror-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Apa-Canal-Chisinau-Procuror-CNA-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Curtea de Cantoră a Moldovei a depistat că șeful de la Apă Anal Chișău a plătit servicii de videochat erotic de aproape un milion de euro. Banii erau transferați unei tinere care se numește Diana Bleagor și care dansa pe un iaht. Din primele informații, banii pe care Apa...

Comentează