Mihai Ghimpu prin Skype cu Dragutanu copy

Cetățenii moldoveni sunt învinuiți că au stricat platforma de comunicare Skype. O reclamație în acest sens a fost depusă la CEDO de către 69 de țări, printre care România, Ucraina sau Rusia. Se pare că utilizatorii moldoveni s-au folosit de faptul că vorbitul pe Skype este gratuit și au stat prea mult în rețea.

”Pârâții, cetățenii Republicii Moldova, au utilizat prin mijloace necuvenite platforma Skype pentru că au văzut că este gratuită. Din păcate, au stat atât de mult pe Skype, că sistemul nu a mai putut face față discuțiilor lor interminabile și s-a stricat. Acum toată planeta are de suferit din cauza moldovenilor. Dar să nu credeți că discutau lucruri importante. După ce am ascultat câteva convorbiri ale lor, am stabilit că vorbeau despre nunți, își bârfeau rudele, femeile vorbeau de rău cumnatele, verișoarele, nepoatele. Și nu e totul. Bărbații moldoveni sunt ceva de groază. După ce vin de la barul din sat, își iau o bere în mână, se pun la calculator și ore întregi își înjură soțiile din Italia că îi înșeală, că nu mai trimit bani acasă”, a declarat în fața tribunalului CEDO, președintele Skype, Dick Handjobs.

Mai mult, potrivit lui Dick Handjobs, foarte mulți politicieni din Moldova stăteau nopți la rând pe skype și discutau despre un oarecare miliard. Ca să nu mai strice pe viitor Skype-ul, moldovenii sunt rugați să nu țină liniile ocupate, să discute mai puțin. În caz contrar, pentru ei, serviciul va fi cu plată.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mihai-Ghimpu-prin-Skype-cu-Dragutanu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mihai-Ghimpu-prin-Skype-cu-Dragutanu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cetățenii moldoveni sunt învinuiți că au stricat platforma de comunicare Skype. O reclamație în acest sens a fost depusă la CEDO de către 69 de țări, printre care România, Ucraina sau Rusia. Se pare că utilizatorii moldoveni s-au folosit de faptul că vorbitul pe Skype este gratuit și au...

Comentează