CNA baba tanga copy

CNA a luat o decizie radicală în lupta cu corupția din Moldova. Pentru că până acum nu a reușit să găsească miliardul furat din bănci, șeful CNA, Viorel Chetraru, a decis să angajeze un “extrasens”. Specialistul în activități paranormale îi va ajuta pe procurori să depisteze banii cât ai spune abracadabra.

”Nu ne-a fost greu să găsim un extrasens. Am intrat pe tri diveatki și am sunat la mai multe țiganci de acolo. Le-am supus unui test amănunțit. Fără să mă știe, toate țigăncile mi-au zis că sunt un om important, cu un viitor strălucit, că sunt deștept, frumos și că multe femei mor după mine. Sincer, am rămas șocat. De unde să știe țigăncile aceste lucruri? Eu abia le sunasem. Am ales-o pe o nepoată a babei Vanga, după ce mi-a prezis că o să ajung președinte sau premier”, spune Viorel Chetraru, șeful CNA.

Nepoata Babei Vanga se numește Baba Tanga. Aceasta se laudă că a ghicit până acum că va fi doborât avionul rusesc în Turcia și că Vlad Plahotniuc se va retrage din Parlament. Tot Baba Tanga i-a ghicit Angelei Gonța că se va mărita cu Vlad Filat, iar acesta va merge la închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/CNA-baba-tanga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/CNA-baba-tanga-copy-300x300.jpgadminFinanțe
CNA a luat o decizie radicală în lupta cu corupția din Moldova. Pentru că până acum nu a reușit să găsească miliardul furat din bănci, șeful CNA, Viorel Chetraru, a decis să angajeze un 'extrasens'. Specialistul în activități paranormale îi va ajuta pe procurori să depisteze banii cât ai...

Comentează