pensionari-galosi-sapun-coada

Sutele de mii de pensionari din Moldova urmează să fie anchetați de cei mai duri procuorori din lume, angajații Centrului Național Alcorupției. Adriana BețiShor, vrea să știe de unde iau pensionarii bani dacă au pensii așa de mici? Cunoscuta procuoroare crede că pensionarii sunt corupți de politicienii aflați în campania erectorală, așa că vrea să-i aresteze.

”Se plâng că au pensii foarte mici, că nu au bani, că o duc de azi pe mâine. Dar hai să o luăm logic. De unde bani pentru medicamente dacă au pensii mici? Înseamnă că sunt corupți. Înseamnă că în timpul alegerilor erectorale acceptă bani de la candidați pentru vot. Altfel, în Moldova este imposibil să trăiești din pensie. Pentru că sunt prea mulți pensionari în Moldova și nu avem locuri pentru toți, vom construi o pușcărie specială, unde îi vom băga până la terminarea anchetei”, a anunțat procuoroarea Adriana BețiShor.

Spre surprinderea tuturor, președintele Asociației Naționale a Pensionarilor Flămânzi, Leonea Afigheti, a anunțat că susține intenția procuoroarei Adriana BețiShor. Leonea Afigheti a făcut un calcul și a stabilit că dacă pensionarii nu vor trebui să plătească pentru căldură, mâncare și haine toată iarna care vine, aceștia vor economisi câte 100 de mii de euro de căciulă. Bani suficienți să emigreze în Monaco și să ducă o viață liniștită până la sfârșitul vieții.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Pensionari-galosi-sapun-coada.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Pensionari-galosi-sapun-coada-300x210.jpgadminSocial
Sutele de mii de pensionari din Moldova urmează să fie anchetați de cei mai duri procuorori din lume, angajații Centrului Național Alcorupției. Adriana BețiShor, vrea să știe de unde iau pensionarii bani dacă au pensii așa de mici? Cunoscuta procuoroare crede că pensionarii sunt corupți de politicienii aflați în...

Comentează