Corina Fusu Alina Zotea Marina Radvan copy

Lovitură uriașă în concursul Miss Țintirim 2016. Câștigătoarea în acest an a fost desemnată chiar ministrul Învățământului, Corina Fusu. Juriul a decis asta în unanimitate după ce Corina Fusu s-a prezentat pe podiumul din Țintirim în niște galgoci fioletovâie. Pe locul doi a ieșit, evident, Alina Zotea, iar pe trei – Marina Rădvan.

”Alina Zotea a prezentat niște genunchi juliți foarte frumos. Deputata a surprins juriul Miss Țintirim 2016 printr-o rochie avangardistă inspirată de chiloții fotbalișilor. Din păcate principala concurentă și cea care avea cea mai mari șanse să câștige a ieșit doar pe locul trei. Asta pentru că a stat foarte puțin pe podiumul Miss Țintirim. Mânca întruna de pe morminte”, a declarat președintele juriului Miss Țintirim 2016, Leonea Iotvoimati.

Marina Rădvan a contestat decizia juriului și a cerut organizarea concursului și de Paștele Blajinilor pe stil vechi. Igor Dodon a declarat pentru revista VIP Magazin că concursul Miss Țintirim a fost fraudat de NATO, UE, România, SUA și Banca Mondială.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Corina-Fusu-Alina-Zotea-Marina-Radvan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Corina-Fusu-Alina-Zotea-Marina-Radvan-copy-300x300.jpgadminMonden
Lovitură uriașă în concursul Miss Țintirim 2016. Câștigătoarea în acest an a fost desemnată chiar ministrul Învățământului, Corina Fusu. Juriul a decis asta în unanimitate după ce Corina Fusu s-a prezentat pe podiumul din Țintirim în niște galgoci fioletovâie. Pe locul doi a ieșit, evident, Alina Zotea, iar pe...

Comentează