Cântaro-actrițo-vedeto-dezbrăcată Diana Rotaru nu se uspakoiește. Celebra Rotaru l-a bătut de data asta chiar pe Oleg Brega. Asta după ce a parcat mașina pe scările Parlamentului. Diana Rotaru susține că se grăbea să intre în parlament și nu voia să calce în boloțile din orașul lui Dorin Chirtoacă, așa că a parcat cât de aproape a putut. Ghinionul lui Oleg Brega a fost că filma în acel moment pe acolo.

”L-a luat de chică, l-a târâit prin băltoace. Apoi iarăși i-a dat vreo două, trei, patruzeci și șase. Săracul Brega striga, poliția, poliția, dar poliția nu a mai venit. Cineva le-a povestit că Diana Rotaru este acolo și îl bate pe Brega, așa că nu au îndrăznit să intervină”, a declarat Leonea Zârik, un martor nevăzător al scenetei.

Când a intrat în Parlament, jumătate de deputați au fugit, iar jumătate s-au închis în toalete de frică. Nimeni nu vrea să se pună cu celebra cântaro-actrițo-vedeto-dezbrăcată.

În schimb, moldovenii au început să prindă la curaj de când au aflat de Diana Rotaru. Aceștia o roagă să se ducă un pic și pe la Plahotniuc și să-l ciomăgească un pic. Moldovenii speră celebra Diana o să-l facă să aducă miliardul înapoi și nu o să mai pună ei banii din buzunar. Când a auzit că ar putea fi călcat de Diana, Plahotniuc a șters-o din Moldova. A zburat acolo unde Diana nu va ajunge niciodată: la Polul Nord, unde orice silicon se face gheață în 69 de secunde.

ps: Acesta și alte articole de pe acest site sunt pamflete. Cine crede că sunt adevărate o să ajungă impotent sau o să i se rupă o unghie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Barbat-batut-de-femei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Barbat-batut-de-femei-copy-300x300.jpgadminSocial
Cântaro-actrițo-vedeto-dezbrăcată Diana Rotaru nu se uspakoiește. Celebra Rotaru l-a bătut de data asta chiar pe Oleg Brega. Asta după ce a parcat mașina pe scările Parlamentului. Diana Rotaru susține că se grăbea să intre în parlament și nu voia să calce în boloțile din orașul lui Dorin Chirtoacă, așa...

Comentează