ULIM Videochat copy

Târgul de Joburi din Chişinău a început în forţă în capitala ţării. Mii de tineri, în special tinere, au dat buzna pentru a prinde un loc de muncă bine plătit. Spre surprinderea organizotorilor, majoritatea fetelor s-au înscris la joburi de videochat erotic. Pentru că nu s-a găsit un loc de muncă pentru toate fetele, unele au acceptat să se înscrie pe o listă de aşteptare.

“Nouă ne place videochatul. Nu este o muncă grea, nu stai în picioare ca pe naberejnaia. Nu e frig. Stai la căldurică şi vorbeşti cu diferiţi băieţi. Ce poate fi mai plăcut. Culmea, pentru asta primeşti şi bani. Păi, eu de exemplu mă tot fotografiam până acum gratuit pentru odnoklassniki, muligambia şi îmi puneam fotcile mele acolo. Repet, o făceam gratuit, de plăcere. Dar acum am primi bani pentru asta”, a declarat Virgina Facmi, studentă anul doi la ULIM.

Oraganizatorii târgului sunt încântaţi că fetele au venit în număr mare. Ca să facă faţă numărului uriaş de candidate, aceştia au anunţat că vor cumără un bloc nou de pe strada Virginelor, pe care îl vor dota cu calculatoare, camere web, tot ce este necesar pentru o muncă de videochat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/ULIM-Videochat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/ULIM-Videochat-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Târgul de Joburi din Chişinău a început în forţă în capitala ţării. Mii de tineri, în special tinere, au dat buzna pentru a prinde un loc de muncă bine plătit. Spre surprinderea organizotorilor, majoritatea fetelor s-au înscris la joburi de videochat erotic. Pentru că nu s-a găsit un loc...

Comentează