Papa de la Roma Patriarh sarut copy

Sarutul dintre Papa de la Roma și Patriarhul de la Moscova desemnat cel mai amoros sărut de Ziua lui Valentin.

Concursul de sarutat de la Publika a fost amânat. Pe Plahotniuc îl doare fundul încă de anul trecut de la miile de sărutări primite.

Liuda si Plaha, a fost desemnat de VIP Magazin cuplul anului în Republica Moldova.

Sute de mii de fete au sunat la Moldtelecom în această dimineață să afle dacă nu li s-au defectat telefoanele: ”nu ne-a sunat nimeni de ziua îndrăgostiților”

Este cea mai depresivă zi din an pentru bărbați. Trebuie să spună mai multe minciuni decât atunci când vin acasă târziu și inventează că au fost la muncă.

Confuzie uriașă, astăzi sute de mii de femei din Moldova consideră că este 8 martie și așteaptă cadouri fără să dea nimic la schimb.

De  ziua îndrăgostiților toți angajații de la Prime, Publika, hotel Nobil își declară dragostea… față de Plahotniuc.

14 februarie, singura zi din an când Alina Zotea are voie să umble legal cu genunchii juliți.

Barurile din Chișinău au astăzi o ofertă specială. Bărbații care se îmbată la ei vor fi livrați gratuit acasă cu un trandafir în gură.

În sfârșit. Renato Usatîi a decis astăzi să o ceară în căsătorie pe Maia Sandu.

Deputații le mulțumesc moldovenilor pentru iubirea pe care le-o arată. Parlamentarii au primit de 14 februarie Porscheuri noi, abia scoase din fabrică.

Dorin Chirtoacă i-a dăruit astăzi o butcă nouă Anișoarei.

Plahotniuc a primit de la soția sa încă o televiziune cadou.

Filat a fost primit de ziua lui Valea un TIR plin de țigări.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Papa-de-la-Roma-Patriarh-sarut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Papa-de-la-Roma-Patriarh-sarut-copy-300x300.jpgadminMonden
Sarutul dintre Papa de la Roma și Patriarhul de la Moscova desemnat cel mai amoros sărut de Ziua lui Valentin. Concursul de sarutat de la Publika a fost amânat. Pe Plahotniuc îl doare fundul încă de anul trecut de la miile de sărutări primite. Liuda si Plaha, a fost desemnat de VIP Magazin cuplul anului în Republica Moldova. Sute...

Comentează