Moldovenii îl condamnă pe Plahotniuc că îi filmează pe ascuns pe politicieni când fac sex și după asta îi pune pe bleagherii săi să slivească totul. Dar stați să vedeți, stimați cetățeni, că această activitate a lui Plaha nu este cea mai mârșavă. Cel mai mârșav Sex Tape filmat de Plaha nu este cu Filat sau cu Chirtoacă. Cel mai mârșav Sex Tape este când foote un popor întreg.

”Acest Sex Tape este filmat zi de zi, de ani buni de către Plaha. Ne foote pe toți și după asta arată Sex Tape-ul la canalurile sale de dejecție: Publika, Prime și alte canalii de porno. Desigur, în primul rând trimite Sex Tape-urile bleagherilor săi pe care îi folosește ca să-și împrăștie mizeria. Când se satură să facă parte din Sex Tape-ul lui Plaha, moldovenii pleacă din țară, dar nici acolo nu scapă de footay. Dacă trimit bani în țară, atunci o să fie footootzy de bani, asta-i clar”, a declarat celebrul sexolog moldovean, Leonea Iaibu.

Potrivit celebrului sexologul, moldovenii care rămân în Moldova au fost footootzy la alegeri când în locul lor au votat transnistrenii, iar cei mai săraci cu duhul au fost footootzy la cap cu minciuna despre cei 30 de mii de migranți sirieni cu ajutorul canalizațiilor de dejecție tv. Moldovenii sunt footootzy cu Moldtelecomul, cu băncile, cu televiziunile lui Plaha. Moldovenii sunt footootzy la bani când merg să cumpere ceva din magazin și nu le mai ajunge salariul mic. Moldovenii sunt footootzy când li se fură bani din buget. Dar cel mai mare footay a fost atunci când li s-a pus lor în cârcă să plătească miliardul furat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-camera-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-camera-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii îl condamnă pe Plahotniuc că îi filmează pe ascuns pe politicieni când fac sex și după asta îi pune pe bleagherii săi să slivească totul. Dar stați să vedeți, stimați cetățeni, că această activitate a lui Plaha nu este cea mai mârșavă. Cel mai mârșav Sex Tape filmat...

Comentează