Cunoscutul exportator de țigări din Republica Moldova, Vlad Filat, își lansează propria marcă de țigarete. Acestea se vor numi Smuggler. ”Cuvânt Smuggler în engleză sună foarte bine și reprezintă, pentru cunoscători, modul în care am ajuns milionar. Sunt în businessul de export de țigări încă de pe vremea studenției. Așa am început, cu sacoșa, pe urmă cu portbagajul, iar când am ajuns premier – cu TIR-ul. Marca mea de țigări inedită mă definește”, a explicat pentru moldovesti.info Vlad Filat.

Gustul acestor țigări va fi unic, promite Vlad Filat, iar secretul trebuie păstrat cu strășnicie, așa că vor fi produse în locuri ascunse, dosite, în subsoluri, în garaje, în hale dezafectate. De altfel, pentru a păstra acest gust unic țigările nu vor fi expuse razelor soarelui și vor fi trecute vama din Moldova în România doar noaptea.

În plus, țigările Smuggler vor fi unice pe piață din Republica Moldova și din România pentru că nu vor avea acciză. Vor fi mult mai ieftine decât concurența, dă asigurări Vlad Filat. Acesta susține că modalitatea de transport a țigărilor este de asemenea specială: nu este exclus să fie transportate în România peste Prut, iarna, când râul este înghețat sau pe calea aerului, cu ajutorul deltaplanelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Vilat-Fumeaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Vilat-Fumeaza-copy-150x150.jpgadminSocial
Cunoscutul exportator de țigări din Republica Moldova, Vlad Filat, își lansează propria marcă de țigarete. Acestea se vor numi Smuggler. ”Cuvânt Smuggler în engleză sună foarte bine și reprezintă, pentru cunoscători, modul în care am ajuns milionar. Sunt în businessul de export de țigări încă de pe vremea studenției....

Comentează