La mulți ani, România. Cel mai frumos cadou de Ziua României l-a făcut chiar prezikul Moldovei, Igor Dodon. Acesta a recunoscut în sfârșit că este român și vorbește românește. Într-un comunicat pubicat pe site-ul său personal gandonchikporcsocialistimputit.com Dodon explică motivele care l-au făcut să recunoască acest lucru evident.

”Nu mai pot trăi cu minciuna. Astăzi am deschis cărțile adevărate de istorie, am citit despre istoria noastră, despre înaintașii noștri și am început să plâng de rușine. Apoi am deschis cartea de limbă română de clasa a 3-a și mi-am dat seama cât de purcel am putut să fiu. Îmi este rușine de mama mea, care este învățătoare de limba română”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon este de acord să numească limba moldovenească din Constituție Limba Română. Mai mult, acesta acceptă să ne unim cu România pentru a scăpa de sărăcie și corupție. Din păcate, însă, toate aceste declarații au fost făcute la beție. Mâine, Dodon o să se trezească și o să revină la pupatul fundului lui Putin, la retorica sa antiromânească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-300x300.jpgadminPolitic
La mulți ani, România. Cel mai frumos cadou de Ziua României l-a făcut chiar prezikul Moldovei, Igor Dodon. Acesta a recunoscut în sfârșit că este român și vorbește românește. Într-un comunicat pubicat pe site-ul său personal gandonchikporcsocialistimputit.com Dodon explică motivele care l-au făcut să recunoască acest lucru evident. ”Nu mai...

Comentează