Tragedie pe facebook. Avocatul Mînzat nu va mai putea posta poze în care apare înconjurat de lux. Motivul, soția sa, cea care plătea pentru tot, l-a dat afară din casă. Valerian Mînzat spune că și-a pus poza în care apare în halat ca să i se facă milă consoartei sale de el.

”M-am gândit că poate mă vede pe facebook și mă primește în casă. E greu să dorm în BMW. Îmi va fi greu fără ea, fără banii ei. Așa că am vrut să i se facă milă de mine. Când am fugit din casă, eram în halat și, ca să nu mă bată, am luat repede ce am putut. Cheile de la BMW, o geantă Louis Vuitton cu niște trabucuri Havana și o geantă cu niște instrumente pentru stroică. Draga mea, mor de foame, mi se termină benzina în BMW, primește-mă acasă”, a declarat în lacrimi cel mai cunoscut gopnik din Moldova.

Dacă nu va fi luat prea curând acasă de soție, Ministerul Afacerilor Interne se oferă să-și ajute fostul angajat. Ministrul susține că i-a pregătit deja o cămeruță într-un bloc locativ comunal din localitatea Pruncul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Minzat-Halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Minzat-Halat-copy.jpgadminMonden
Tragedie pe facebook. Avocatul Mînzat nu va mai putea posta poze în care apare înconjurat de lux. Motivul, soția sa, cea care plătea pentru tot, l-a dat afară din casă. Valerian Mînzat spune că și-a pus poza în care apare în halat ca să i se facă milă consoartei...

Comentează