Valerian Manzat pipi copy

Valerian Mânzat s-a făcut de rușine la Monaco! Acesta a ajuns pe coperta celei mai cunoscute reviste din principat, după ce a fost surprins de paparazzi făcând treaba mică lângă o mașină parcată pe marginea drumului în Monte Carlo, în plină zi. ”Măi, măi, măi… Mare treabă! Eu tot timpul fac asta în Moldova! Vreau pișu, mă piș! Așa sunt obișnuit!” Reporterii de la revista Charlie Hebdo spun că avocatul nu este primul oligarh din Moldova care își face nevoile unde apucă.

”Este necesară, de urgență, o legislație specială pentru oligarhii din Republica Moldova care ne vizitează țara. Devine insuportabil să locuiești în Monaco din cauza lor. Vin des. Aproape că s-au stabilit aici. Sunt mulți și își fac nevoile fiziologice la fiecare colț. Ei spun că așa procedează oamenii cu bani la ei în țară, se pișă pe toate și pe toți. Noi respectăm turiștii și tradițiile lor, dar totuși ni se pare prea urât ce fac oligarhii moldoveni”, subliniază Merde Verge, consierge-ul principelui de Monaco.

Valerian Mânzat nu este la prima abatere. Acesta a fost amendat și pentru faptul că de fiecare dată când intră în piscină face pipi, iar apa din jurul său se colorează.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valerian-Manzat-pipi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valerian-Manzat-pipi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Valerian Mânzat s-a făcut de rușine la Monaco! Acesta a ajuns pe coperta celei mai cunoscute reviste din principat, după ce a fost surprins de paparazzi făcând treaba mică lângă o mașină parcată pe marginea drumului în Monte Carlo, în plină zi. ”Măi, măi, măi... Mare treabă! Eu tot timpul fac asta în...

Comentează