igor-dodon-protest-cetatenie-copy

Deputatul senator român Corneliu Vadim Tudor a propus un proiect de lege controversat, care ar putea să-i lase fără cetățenie pe moldovenii care votează cu Igor Dodon. Legea a fost votată deja în primă citire și ar urma să intre în vigoare chiar pe 30 octombrie, ziua alegerilor.

”Nu ne pare rău deloc pentru astfel de oameni. Ei nu sunt români dacă votează pentru Igari. Dacă își doresc atât de mult cetățenia românească, trebuie să o demonstreze la alegeri și să nu voteze un rusofil. Așa că oricine este prins că a votat pentru Igari va rămâne automat fără cetățenie. Nu avem nevoie de trădători în România. Dacă nu le place să muncească în Europa, ca toți românii, să se ducă în Magadan la zarabotca lor”, a declarat deputatul senator, Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit legii de retragere a cetățeniei românești, Iurie Cecan va trebui sa transmită lista cu toți votanții lui Dodon la București. Dacă aceștia vor avea cetățenie, pașaportul le va fi anulat, iar moldovenii nu vor mai putea merge să muncească în țările din Uniunea Europeană și vor fi nevoiți să se ducă la muncă în Rusia. Membrii partidului lui Igor Dodon, cei care au cetățenie românească, au anunțat deja că nu vor vota pentru socialist la alegeri ca să nu rămână fără pașaportul românesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy-300x300.jpgadminInternațional
Deputatul senator român Corneliu Vadim Tudor a propus un proiect de lege controversat, care ar putea să-i lase fără cetățenie pe moldovenii care votează cu Igor Dodon. Legea a fost votată deja în primă citire și ar urma să intre în vigoare chiar pe 30 octombrie, ziua alegerilor. ”Nu ne...

Comentează