Dorin Chirtoaca Buldozer PMAN copy

Primăria Chișinăul a luat decizia să-i amendeze pe protestatarii care își instalează corturile în Piața Marii Adunări Naționale. Motivul, aceștia nu au autorizații de construcție și încalcă regimul de construcție a gheretelor. Primarul Dorin Chirtoacă le-a cerut deja protestatarilor să-și demoleze corturile.

”Nu știu dacă ați văzut ghereta de lângă Asachi. Ați văzut ce frumoasă este? O mândrețe. Când mă uit ce urâte sunt gheretele protestatarilor din PMAN mă doare inima. Vreau să dau un exemplu pentru toți cei care construiesc ilegal în Chișinău și să-i amendez pe băieții iștea. Toată lumea mă critică că nu fac nimic să opresc construcțiile ilegale. Iaca, o să încep lupta cu pristroicile din PMAN. Doar eu am voie să pun gherete în Chișinău”, a spus Dorin Chirtoacă la o emisiune mondenă în care povestea despre ultimul selfie făcut cu Anișoara Loghin.

Ca să vadă că se ține de cuvânt, primarul Dorin Chirtoacă a adus deja mai multe Kamazuri în PMAN. În aceste Kamazuri va încărca toate construcțiile care încalcă regimul de construcție a gheretelor.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-Buldozer-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-Buldozer-PMAN-copy-300x300.jpgadminSocial
Primăria Chișinăul a luat decizia să-i amendeze pe protestatarii care își instalează corturile în Piața Marii Adunări Naționale. Motivul, aceștia nu au autorizații de construcție și încalcă regimul de construcție a gheretelor. Primarul Dorin Chirtoacă le-a cerut deja protestatarilor să-și demoleze corturile. ”Nu știu dacă ați văzut ghereta de lângă...

Comentează