Ministerul Afacerilor Interne anunță schimbarea legislației Rutiere. Pentru că pe străzile din Moldova sunt mult prea mulți idioți la volan, ministrul Chizdean a anunțat că va implementa o lege mai veche care prevede că moldovenii fără BAC nu vor putea fi șoferi cu acte în regulă. Legea se referă doar la șoferii noi, dar s-ar putea referi și la cei care au deja permisul în buzunare.

”Nu se mai poate în halul acesta. Ne-am trezit cu multe mașini, cu mulți șoferi. Iar rezultatul: sunt prea mulți proști pe șosele. Înainte ca să fii șofer trebuia să înveți mult, acum orice prost reușește să ia permisul cu mită. Așa că am decis că nu se mai poate. Vrem să stopăm flagelul șoferilor proști. Am studiat problema și am observat că la BAC nu se poate da sau lua mită. Așa că dacă dai BAC-ul, înseamnă că ești deștept, dacă îl pici, ești prost și nu ai ce căuta la noi”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Sanea Chizdean.

Legea există, dar a fost uitată de deputați în sertare pentru că foarte mulți dintre ei nu aveau BAC-ul și urmau să obțină permisul. Actul normativ trebuie doar să intre în vigoare de la 31 septembrie 2016.

Cei care au deja permisul trebuie să aibă grijă să nu și-l piardă. Dacă vor rămâne fără el, nu-și vor putea obține altul nou până când nu vor da BAC-ul, prevede legea antiprostiei pe șosele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Constantin-Tutu-clasa-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Constantin-Tutu-clasa-1-300x300.jpgadminSocial
Ministerul Afacerilor Interne anunță schimbarea legislației Rutiere. Pentru că pe străzile din Moldova sunt mult prea mulți idioți la volan, ministrul Chizdean a anunțat că va implementa o lege mai veche care prevede că moldovenii fără BAC nu vor putea fi șoferi cu acte în regulă. Legea se referă...

Comentează