Pisoar copy

Invenție moldovenească care ar putea fi premiată la festivalul de la Cannes. Un angajat de la toaleta din Piața Centrală a reușit să rezolve o problemă pe care nimeni nu o putea rezolva de 50 de ani. Acesta i-a făcut pe toți bărbații care vin la toaletă să nu se mai urineze pe pereți. Care este secretul?

”Am descoperit că bărbații trebuie atrași cu ceva ca să facă pipi în pisoar și să nu murdărească pereții. Încercasem multe până atunci. Am dat și amenzi, nimic. Ne întorceam cu spatele și ei continuau să facă murdărie. Din greșeală o poză cu Vlad Plahotniuc a ajuns în pisoarul trei. Nu ne-a venit să credem, toți care foloseau acest pisoar – făceau pipi corect”, a declarat pentru reporterii Publika TV, Ghiță Scatinovici, administratorul toaletei.

Așa ca amdinistrația a pus pozele lui Vlad Plahotniuc în toate pisoarele. Surpriză – toată lumea se pișa în pisoar, nu pe lângă. Totul datorită lui Vlad Plahotniuc. Oamenii de știință englezi încă nu au reușit să deslușească misterul și nu le vine să creadă că poza unui om i-a convins pe bărbați să nu mai urineze pe pereții toaletei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pisoar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pisoar-copy-300x300.jpgadminPolitic
Invenție moldovenească care ar putea fi premiată la festivalul de la Cannes. Un angajat de la toaleta din Piața Centrală a reușit să rezolve o problemă pe care nimeni nu o putea rezolva de 50 de ani. Acesta i-a făcut pe toți bărbații care vin la toaletă să nu...

Comentează