Scandal uriaș în satul Peezdyushkina Veche, acolo unde Costea Țuțu s-a dus cu gumanitarcă de la partid. Acesta le-a dat la copii cizme de kerzină albă cu fața lui Plahotniuc pe ele, dar nu lungă le-a fost bucuria țăranilor. Aceștia și-au dat seama în scurt timp că ciubotele pur și simplu s-au rupt.

”Ne-am încălțat și am plecat să dăm mâncare la porci. Când am întrat la deputați, că așa le zicem noi la porci, mi-au intrat toate murdăriile din Parlament, că așa numim noi cotețul porcilor, în ciubotele de kerzină albă. Ne-am uitat mai bine, dar ciubotele erau stricate, rupte”, s-a plâns țăranul Leonea Iaibu.

Dar nu a fost singura neplăcere a țăranilor. În timp ce probau ciubotele de kerzină cu fața lui Plahotniuc pe ele, din curte le-au dispărut ouă, găini, gâște și pensiile. Nemulțumiți, țăranii au anunțat că nu vor să le mai dea voie deputaților să intre în satul lor pentru că de fiecare dată le dispar lucruri de pe lângă casă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Costea-Tutu-Cizme-albe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Costea-Tutu-Cizme-albe-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș în satul Peezdyushkina Veche, acolo unde Costea Țuțu s-a dus cu gumanitarcă de la partid. Acesta le-a dat la copii cizme de kerzină albă cu fața lui Plahotniuc pe ele, dar nu lungă le-a fost bucuria țăranilor. Aceștia și-au dat seama în scurt timp că ciubotele pur...

Comentează