igor-dodon-tomberon-copy

Vești bune, de Anul Nou vom primi felicitări de la Timofti și nu de la Igor Dodon. Asta pentru că CEC a decis să nu-l numească încă în funție pe prezerședintele ales de transnistreni. CEC susține că poate tărăgăna numirea în funcție încă patru ani, adică până la viitoarele alegeri prezervedențiale. 

”Noi am citit pe facebook și am înțeles că moldovenii nu-l plac pe Igor Dodon. Toată lumea îl râde, îl batjocorește. Nici nouă nu ne place. După ce am studiat legislația, ne-am dat seama că nu avem un termen până la care să-l numim în funcție. Așa că o s-o lungim mult și bine. Mai bine cu o rață mută decât un prezervativ”, a declarat Iura Cecan, președintele de onoare CEC.

Nemulțumit, Igor Dodon a promis că va participa la alegerile din Transnistria, poate reușește să iasă președinte acolo. Dodon crede că ar o susținere masivă din partea transnistrenilor, care habar nu au pe cine votează, atâta timp cât primesc 100 de ruble și 100 de grame.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești bune, de Anul Nou vom primi felicitări de la Timofti și nu de la Igor Dodon. Asta pentru că CEC a decis să nu-l numească încă în funție pe prezerședintele ales de transnistreni. CEC susține că poate tărăgăna numirea în funcție încă patru ani, adică până la viitoarele...

Comentează