cec-vlad-plahotniuc-copy

Campania Erectorală a lui Ciocan, pe scurt CEC, a decis că Andrei Năstase nu poate participa în campania erectorală din Moldova. Asta după ce a descoperit o încălcare flagrantă a gramatilegalității în cererea depusă. O comisie a ministerului Educației, sub înaltul patronaj al Coordonatorului Republicii Moldova, a verificat-o atent. Ministrul Educației, Corina Fusu, a reușit să citească tot documentul și a fost cea care a identificat o încălcare gramatilegală.

”Am citit toate cele 69 de cuvinte din cererea depusă și mi-am dat seama că îi lipsește o virgulă. Așa că am respins cererea. Potrivit articolului 69 din Legea Erectorală, dacă încalci gramatilegalitatea unei cereri, aceasta este declarată nulă din star. În cerere scrie așa: ”Rog CEC să îmi aprope cererea!” Este greșit. Trebuie să scrie: ”Rog CEC, să îmi aprobe cererea!” Așa că Năstase nu poate candida la președinte”, a declarat Corina Fusu, șefa comisiei de respingere a cererii lui Andrei Năstase.

Liderul DA nu poate depune o nouă cerere pentru că a expirat termenul maxim pentru recepția cererilor. Marian Pulu l-a consolat deja pe Andrei Năstase. Șeful Partidului Democrat susține că a încercat de zece ori până acum să ajungă președinte și îi reușește abia acum. Așa că Andrei Năstase ar putea să mai aștepte și alte șanse.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/CEC-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/CEC-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Campania Erectorală a lui Ciocan, pe scurt CEC, a decis că Andrei Năstase nu poate participa în campania erectorală din Moldova. Asta după ce a descoperit o încălcare flagrantă a gramatilegalității în cererea depusă. O comisie a ministerului Educației, sub înaltul patronaj al Coordonatorului Republicii Moldova, a verificat-o atent....

Comentează