maia-sandu-angela-merkel-iurie-leanca-copy

Comisia Erectorală Centrală a demonstrat că nu se joacă când vine vorba de respectarea legii. Reprezentanții de vază a comisiei i-au amendat cu câte 100 de lei pe pe Donald Tusk, Angela Merkel și Jean-Claude Juncker. Motivul, cei trei au făcut poze cu Maia Sandu. Este prima amendă pe care o primește în viața ei Angela Merkel. Aceasta a anunțat deja că va contesta amenda la judecătoria de la Poșta Veche.

”Este inadmisibil cum își bat joc oficialii europeni de legislația moldovenească. Nu avem nicio milă față de toate escapadele acestea ilegale când vine vorba de alegeri. Noi suntem foarte stricți. Numărăm fiecare om din Moldova ca să-l băgăm în liste, chiar dacă este mort, așa că vom amenda pe toți cei care au făcut agitație electorală ilegală pentru Maia Sandu”, a declarat Iurie Cecan pentru redactorii moldovesti.info.

De frica CEC-ului moldovenesc, cei mai mari oameni politici ai lumii se feresc să vorbească sau să apară în poze cu Maia Sandu. Barack Obama s-a speriat când un reporter de la Carton Network l-a întrebat pe cine susține în alegerile din Chișinău. Acesta a răspuns în șoaptă, ca să nu-l audă reporterii de la Publika și Prime: ”cuuu Maaaiaaa!”

Ca să poată să o susțină pe Maia Sandu, Donald Tusk, Angela Merkel și Jean-Claude Juncker au cerut cetățenia Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Angela-Merkel-Iurie-Leanca-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Angela-Merkel-Iurie-Leanca-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Comisia Erectorală Centrală a demonstrat că nu se joacă când vine vorba de respectarea legii. Reprezentanții de vază a comisiei i-au amendat cu câte 100 de lei pe pe Donald Tusk, Angela Merkel și Jean-Claude Juncker. Motivul, cei trei au făcut poze cu Maia Sandu. Este prima amendă pe care o primește...

Comentează