maia-sandu-angela-merkel-iurie-leanca-copy

Maia Sandu nu mai poate fi aleasă președinte al Republicii Moldova. Este decizia pe care a luat-o cât de curând Comisia Erectorală Centrală. Motivul îl constituie pozele compromițătoare în care Maia Sandu a apărut alături de Angela Merkel și alți cunoscuți politicieni europeni. CEC susține că Maia Sandu a încălcat flagrant legea și a pârât-o pe candidata opoziției la Centrul Național Alcorupției.

”Pe doamna Maia Sandu o scoatem la pachet cu Andrei Năstase. Andrei Năstase ne-a trimis deja o cerere, deci suntem obligați să-l retragem. Cât despre Maia Sandu, a încălcat articolul 69, punctul P, paragraful U, alinatul L și subpunctul A, în care se spune clar, candidații opoziției nu au voie să aibă mai multe procente decât candidatul puterii și să facă poze cu străini. Așa că, nu votați cu Maia Sandu că degeaba votați, ea nu mai este în campanie, am scos-o”, a declarat Iurie Cecan, reprezentantul lui Vlad Plahotniuc în CEC.

Deocamdată informația nu a fost confirmată și de televiziunile lui Vlad Plahotniuc, care urmează să dea o dezmințire dacă oamenii ies la protest în fața retragerii Maiei Sandu. Dacă moldovenii vor sta în case și vor scrie pe facebook, informația va fi confirmată de Rublika TV. Abia după publicarea pe blogurile trollilor, pe site-uri și la televiziuni, Maia Sandu va fi scoasă definitiv din cursă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Angela-Merkel-Iurie-Leanca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-Angela-Merkel-Iurie-Leanca-copy-300x300.jpgadminInternațional
Maia Sandu nu mai poate fi aleasă președinte al Republicii Moldova. Este decizia pe care a luat-o cât de curând Comisia Erectorală Centrală. Motivul îl constituie pozele compromițătoare în care Maia Sandu a apărut alături de Angela Merkel și alți cunoscuți politicieni europeni. CEC susține că Maia Sandu a...

Comentează