Comisia Erectorală Centrală a decis în sfârșit să-l pună pe Andrei Năstase primar. Dar asta nu se va întâmpla prea curând pentru că Vlad Plahotniuc are mai întâi niște demolări de terminat. CEC a prezentat lista demolărilor și astfel a anunțat când anume îl va pune pe Năstase primar.

”Domnul Plahotniuc avea planuri mari, trebuia să iasă primar doamna Bradu sau domnul Șioban. Așa că a angajat o armată de oameni care să demoleze multe lucruri prin Chișinău. Acum nu-i poate trimite pe oameni acasă, că contractul a fost semnat. Așadar, trebuie să demoleze clădirile din lista asta. În special Porțile Orașului. Deci, după ce se demolează și Porțile Orașului, abia atunci se poate spune că îl vom numi pe Năstase primar”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Comisiei Erectorale Centrale.

Mai mult, Vlad Plahotniuc este decis să demoleze statuia lui Ștefan cel Mare, iar în locul Domnitorului să pună un monument închinat miliardului. Ilan Shor a anunțat deja că va face tot ce poate pentru a construi monumentul.

Și ar mai fi ceva. Comisia Erectorală Centrală susține că a crezut că dacă sondajele îl dau câștigător pe Ceban, acesta va ieși primar, așa că au scris actele cu numele lui. Acum trebuie să refacă documentele, iar asta ar putea dura până vrea Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Portile-Orasului-Vlad-Plahotniuc-Muncitor-Picamer-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Portile-Orasului-Vlad-Plahotniuc-Muncitor-Picamer-copy-300x300.jpgadminPolitic
Comisia Erectorală Centrală a decis în sfârșit să-l pună pe Andrei Năstase primar. Dar asta nu se va întâmpla prea curând pentru că Vlad Plahotniuc are mai întâi niște demolări de terminat. CEC a prezentat lista demolărilor și astfel a anunțat când anume îl va pune pe Năstase primar. ”Domnul...

Comentează