Facebook plaja copy

Un virus necruțător circulă pe Facebook. Potrivit specialiștilor, acesta atacă doar utilizatorii care postează poze de la malul mării. “Vă pot dispărea bani din cont sau vă trăsnește Dumnezeu cu fulgerul, dacă vă afișați pe Facebook, cu marea pe fundal”, explică reprezentantul Facebook în Moldova, Dick Fool.

În urma unor cercetări amănunțite, experții în IT au observat că virusul este programat să distrugă toate calculatoarele, tabletele și telefoane de pe care se publică poze de la mare.

“Dacă puneți poze de la muncă, din birou sau de la prășit, virusul vă ocolește, dar dacă vreți să vă lăudați cu un concediu într-un hotel de cinci stele la Turcia, Grecia, România, Italia sau Spania, mai bine vă abțineți. În caz contrar veți rămâne fără gadgeturi. Se fac scrum. Vă riscați și viața”, mai spune specialistul Dick Fool.

Și reputatul avocat Valerian Mânzat s-a plâns că a fost atacat, recent, de acest virus. S-a întâmplat după ce a postat pe Facebook o poză în care mânca caviar roșu cu polonicu. Avocatul era pe iaht, în largul mării, și un trăsnet i-a spart telefonul cu care își făcea selfie.

Ce riscați dacă postați poze de pe plajă pe Facebook? De la virusarea calculatorului până la moarte subităhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Facebook-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Facebook-plaja-copy-300x300.jpgadminSocialFacebook. viruși,plaja
Un virus necruțător circulă pe Facebook. Potrivit specialiștilor, acesta atacă doar utilizatorii care postează poze de la malul mării. 'Vă pot dispărea bani din cont sau vă trăsnește Dumnezeu cu fulgerul, dacă vă afișați pe Facebook, cu marea pe fundal', explică reprezentantul Facebook în Moldova, Dick Fool. În urma unor...

Comentează