Renato Usatii si Dodon in cort copy

În sfârșit am aflat și noi cu ce se ocupă noapte de noapte Renato și Dodon. Cei doi stau în același cort din fața Parlamentului, iar protestatarii au fost extrem de suspicioși să-i vadă cum intră și ies mai mereu împreună. Renato a fost primul care a recunoscut că doarme în fiecare noapte alături de Igor Dodon.

”Dodon, în ciuda bârfelor care circulă, este un băiat extraordinar. Nu înțeleg de ce lumea îi mai zice, iartă-mă, Dodoane, Dodon Gandon. Voi nu aveți nici cea mai mică idee ce fel de băiat iubitor este, dar îl vorbiți de rău. Sincer acum, Dodon este un baiat fierbinte. Stau noaptea lângă el și mi-e cald, mi-e foarte bine în nopțile răcoroase”, a declarat Renato Usatîi pentru redactorii moldovesti.info.

Igor Dodon nu este însă prea vorbăreț. Acesta refuză să povestească aventurile sale nocturne în cortul pe care îl împarte cu Renato. Totuși, mai mulți protestatari au făcut o plângere la poliție și susțin că nu pot dormi pentru că din cortul celor doi se aude gălăgie prea mare în fiecare noapte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatii-si-Dodon-in-cort-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatii-si-Dodon-in-cort-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit am aflat și noi cu ce se ocupă noapte de noapte Renato și Dodon. Cei doi stau în același cort din fața Parlamentului, iar protestatarii au fost extrem de suspicioși să-i vadă cum intră și ies mai mereu împreună. Renato a fost primul care a recunoscut că doarme în...

Comentează