Oxana, soția lui Vlad Plahotniuc și-a lăsat gospodăria din Elveția, a luat avionul personal și a aterizat în Moldova pentru a-i înmâna cadoul: o mașină smart de numărat banii. Este un aparat unic în lume, de ultimă generație, făcut la comandă. Nu trebuie să bagi banii – treci pe lângă o bancă sau firmă, iar mașina îți arată câți bani are în conturi.

Chiril G-Aburici a primit un cadou special astăzi: nu a fost bătut deloc de soție.

Dorin Chirtoacă a primit de la viitoarea sa soție, Ghena, cătușe noi din colecția 50 Shades of Gay.

Vladimir Voronin s-a lăudat că Taisia Mihailovna i-a făcut o supriză nemaipomenită. La banchetul de la restaurant vor canta preferații fostului dictator: Iosif Kobzon, Laima Vaicule, Ala Pugaciova cu soțul minor.

Angela Gonța, soția bărbatului numărul trei după importanță în stat, a mărturisit că i-a dăruit bărbatului ei o țigară electronică, bătută cu cristale Swarowski.

Mihai Ghimpu a primit permisiunea de la soție să meargă într-un club din Chișinău cu aripa feminină a Partidului Liberal.

Managerul Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir este singurul milionar din Moldova care nu a primit nimic de ziua bărbatului. Legea spune că ofițerii activi ai armatei Ruse nu primesc cadouri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Ghimpu-Voronin-Filat-Plahotniuc-Vladimir-Chirtoaca-Gaburici1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Ghimpu-Voronin-Filat-Plahotniuc-Vladimir-Chirtoaca-Gaburici1-150x150.jpgadminMonden
Oxana, soția lui Vlad Plahotniuc și-a lăsat gospodăria din Elveția, a luat avionul personal și a aterizat în Moldova pentru a-i înmâna cadoul: o mașină smart de numărat banii. Este un aparat unic în lume, de ultimă generație, făcut la comandă. Nu trebuie să bagi banii - treci pe lângă o bancă sau...

Comentează