Obișnuită numai cu lucruri de lux, cu elicoptere și avioane la scară, dar mai ales cu shoppingul, Jasmin este nevoită, de când a ajuns să locuiască în Shorhei, să cumpere roșii, brânză, ceapă de la piață. Aceasta a fost văzută, de curând, în orașul care a devenit proprietatea soțului său bântuind prin piețe.

”Nu are unde să cumpere lucruri scumpe aici în Orhei, că noi suntem săraci. Cel mai scump lucru pe care poate să și-l ia este vodca de 90 de grade. Știu că este obișnuită cu shoppingul, dar la noi shopping se poate face doar la piața, unde nu găsești genți, haine sau mai știu eu ce prostii”, a declarat Leonea Bețivu.

Potrivit familiei, Jasmin este în depresie de când a venit la Shorhei, unde nu există niciun mall, niciun magazin cu genți scumpe. Ca să-și liniștească soția, Ilan Shor le promite shorheienilor că primul lucru pe care îl va face în Shorhei este să construiască un mall și un mic aeroport.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Jasmin-la-piata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Jasmin-la-piata-copy-150x150.jpgadminMonden
Obișnuită numai cu lucruri de lux, cu elicoptere și avioane la scară, dar mai ales cu shoppingul, Jasmin este nevoită, de când a ajuns să locuiască în Shorhei, să cumpere roșii, brânză, ceapă de la piață. Aceasta a fost văzută, de curând, în orașul care a devenit proprietatea soțului...

Comentează