Tantii Ludmila i s-a interzis să mai apară la televizor. După o serie de 27 de operații estetice, fața acesteia suferă de boala numită de medici: Mumia Moartă cu Buze de Pește. Ca să nu-i traumatizeze pe cei mici, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a decis să oblige toate televiziunile din Moldova să nu difuzeze imagini cu mama lui Dan Bălan.

”Copii se tem de mine pentru că ei cred că o să-i vând în Israel și în alte țări. Dar toată lumea știe că asta nu este adevărat. Eu nu vreau să vând copii. Părinții sunt de vină că le-au spus micuților noaptea povești că vine Tanti Ludmila și îi va lua”, se apără Tanti Ludmila.

Ludmila Bălan susține că nu duce lipsă de oferte pentru a se filma. Aceasta a primit de curând o ofertă de la Hollywood. Un regizor vrea să o filmeze în filmul de groază ”Frankestein”. Evident, Tanti Ludmila va juca rolul lui Frankestein, mortul teribil de urât care a fost înviat de un medic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Tanti-Ludmila-Horror-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Tanti-Ludmila-Horror-copy-150x150.jpgadminMonden
Tantii Ludmila i s-a interzis să mai apară la televizor. După o serie de 27 de operații estetice, fața acesteia suferă de boala numită de medici: Mumia Moartă cu Buze de Pește. Ca să nu-i traumatizeze pe cei mici, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a decis să oblige toate televiziunile din...

Comentează