Renato si Dodon grasi copy

Consiliul Coordonator al Audiovizualului are o veste proastă pentru fanii lui Renato. CCA a blocat contul lui Renato Usatîi de pe facebook. Motivul invocat de această instituție, Renato Usatîi spune prea multe minciuni și nu are licență.

”Mulți ne întreabă de ce facebook-ul lui Plahotniuc, Filat sau Ghimpu nu sunt blocate. Păi, cum să le blocăm dacă ei spun minciuni cu licență. Oricine plătește o licență poate spune orice minciună vrea pe facebook. Dacă nu ai licență de minciuni, adio, te blocăm. Renato Usatîi să fie bun și să-și facă licența”, a spus președintele CCA, Marinel Pokazuha.

Renato Usatîi susține însă că nu-l interesează oricum contul de pe Facebook. Acesta susține că adevărații săi fani sunt pe odnoklassniki. Acolo unde are miliarde de klassuri și vizualizări. Există și o parte bună a blocării contului lui Renato Usatîi, dintr-o dată, de pe facebook au dispărut 50 la sută din idioți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-si-Dodon-grasi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-si-Dodon-grasi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Consiliul Coordonator al Audiovizualului are o veste proastă pentru fanii lui Renato. CCA a blocat contul lui Renato Usatîi de pe facebook. Motivul invocat de această instituție, Renato Usatîi spune prea multe minciuni și nu are licență. ”Mulți ne întreabă de ce facebook-ul lui Plahotniuc, Filat sau Ghimpu nu sunt blocate....

Comentează