Jurnalismul moldovenesc a căpătat de astăzi noi forme. S-a lepădat de tot ce înseamnă omenesc și a patentat o nouă formă de presă. Este vorba de jurnalismul de tip necrofil, în care un om mort, fără apărare, este distrus metodic și mediatic de niște oamenimale. Pentru exclusivitățile pe care le propagă, jurnaliuștele de la Deschide.wc și Publika WC vor primi premiul Pulizer de la fundația Edelvasea.

”Am rămas plăcut surprins să văd cu câtă ardoare luptă jurnaliștii pentru cauza mea, pentru miniștrii mei și pentru oligarhie. Este un moment zero în jurnalismul moldovenesc. Credeam că nu se poate atât de jos, dar iată, că se poate. Știți cum se zice, despre un mort de bine sau nimic. Numai nu la Publika WC sau deschide.wc. Vă închipuiți ce au ajuns să facă? Toarnă zoi pe un om mort”, a declarat cunoscutul om de afaceri, cel mai bogat oligarh din lume și coordonatorul fundației Edelvasea, Vlad Plahotniuc.

Premiul Pulizer va fi înmânat în cadrul unui eveniment solemn la Hotel Nobil, iar jurnaliuștii vor avea posibilitatea să-l pupe personal în koor pe Vlad Plahotniuc. Totuși, coordonatorul are următoarea problemă, acesta este nemulțumit că jurnaliuștii săi nu au inventat până acum nicio legătură cu mafioții fugari Țopa. Nu-i nimic, de asta se ocupă bleagherii pe care îi are în borsetkă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Publika-Pulizer-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Publika-Pulizer-copy-300x300.jpgadminPolitic
Jurnalismul moldovenesc a căpătat de astăzi noi forme. S-a lepădat de tot ce înseamnă omenesc și a patentat o nouă formă de presă. Este vorba de jurnalismul de tip necrofil, în care un om mort, fără apărare, este distrus metodic și mediatic de niște oamenimale. Pentru exclusivitățile pe care...

Comentează