Un caz incredibil, dar adevărat s-a produs în Moldova. Un primar care aparține de opoziție s-a sinucis după ce și-a tras vreo 20 de gloanțe în cap. Polițiștii nu le-au numărat pe toate, dar povestesc că nu le-a venit să creadă când au văzut că un om poate să se sinucidă de atâtea ori. Totuși, experții în crimă susțin că un astfel de caz se pot întâmpla la 100 de miliarde de oameni.

”Desigur, voi nu aveți de unde să știți, dar eu am mai văzut astfel de situații când oameni se sinucideau cu 2, 5, 10 puli în cap. Așa se întâmplă când vrei foarte tare să te sinucizi și nu poți. Uneori te mai ajută cineva, dar tot sinucidere este. Asta se întâmplă când nu te duci la trenirovkă după abed. Să nu creadă lumea că eu nu știu ce vorbesc pentru că am văzut dahrena sinucideri, una chiar la Șorhei”, a declarat Costea Puțu, cunoscut expert în crimă organizată.

Ministrul Afaceriștilor Interni, Sanea Jidan, îl susține pe șeful său, Costea Puțu. Ministrul a anunțat că îl va amenda pe primarul din opoziție care s-a sinucis cu 20 de gloanțe în cap pentru tulburarea liniștii publice. În plus, ministrul Jidan s-a adresat primarilor din opoziție: fie să treacă la putere, fie dacă se sinucid, să nu mai facă gălăgie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Parlamentul-Moldovei-crima-democratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Parlamentul-Moldovei-crima-democratie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un caz incredibil, dar adevărat s-a produs în Moldova. Un primar care aparține de opoziție s-a sinucis după ce și-a tras vreo 20 de gloanțe în cap. Polițiștii nu le-au numărat pe toate, dar povestesc că nu le-a venit să creadă când au văzut că un om poate să...

Comentează