bataie-fani-constantin-tutu-copy

Veniți în Moldova să-și refacă pașapoartele biometrice, mai mulți moldoveni din Diaspora au fost bătuți de moldovenii rămași. Întâmplarea tristă s-a întâmplat în Piața Centrală, acolo unde un moldovean rămas a observat euro în portofelul unui moldovean din Diaspora. Așa că a sărit la bătaie și a fost susținut de foarte mulți alți moldoveni din piață.

”Ce dalbaiobi. În loc să schimbe banii și să ne dea și nouă o sută de euro, gastarbaiterul îi ținea în buzunar. El nu știe cât de greu ne este în Moldova? Ni se pare că moldovenii plecați au început să trimită prea puțini bani. Nu ne ajunge nici de rachiu, nici de lichior, nici de bere. Faptul că moldovenii din Diaspora au votat-o pe Maia Sandu ne-a înfuriat și mai rău. Noi cu frații transnistreni am votat Dodon”, a declarat Leonea Iaibu, moldovean rămas în Moldova.

Membrii Diasporei au fost alungați repede din Moldova și li s-a spus să nu se întoarcă, dar să trimită bani acasă. De asemenea, le-au fost luate pașapoartele ca să nu poată vota pe cine vor dori ei în diaspora. Moldovenii rămași în Moldova le-au luat ostatice rudele moldovenilor plecați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Veniți în Moldova să-și refacă pașapoartele biometrice, mai mulți moldoveni din Diaspora au fost bătuți de moldovenii rămași. Întâmplarea tristă s-a întâmplat în Piața Centrală, acolo unde un moldovean rămas a observat euro în portofelul unui moldovean din Diaspora. Așa că a sărit la bătaie și a fost susținut...

Comentează