Vlad Plahotniuc chei Nobil copy

Apar noi detalii în legătură cu deputații care au lipsit de la ședința Parlamentului. 12 dintre ei se plâng că au fost ademeniți într-un hotel din centrul capitalei unde au fost închiși timp de două zile. Parlamentarii susțin că au fost păziți de Constantin Țuțu îmbrăcat în costium sportiv.

”Nu ne-au lăsat să ieșim, nu ne-au lăsat să dăm telefoane. Pur și simplu ne-au ținut acolo. Evident că ne era frică de Țuțu. Am stat, ne-am uitat la filme cu Vlad Plahotniuc. Între timp, o voce înregistrată ne spunea întruna, Plahotniuc premier, Plahotniuc premier. Ne vom adresa la CEDO pentru că am fost violați, a declarat Artur Reșetnicov.

Vlad Cubreacov susține că a fost reținut exact la fel, așa că îi susține pe deputații violați. Din păcate, cel mai mult a avut de suferit Alina Zotea. Aceasta a stat în genunchi pe grăunțe de popușoi și i-a intrat un știulete în genunchi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-chei-Nobil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-chei-Nobil-copy-300x300.jpgadminPolitic
Apar noi detalii în legătură cu deputații care au lipsit de la ședința Parlamentului. 12 dintre ei se plâng că au fost ademeniți într-un hotel din centrul capitalei unde au fost închiși timp de două zile. Parlamentarii susțin că au fost păziți de Constantin Țuțu îmbrăcat în costium sportiv. ”Nu...

Comentează