A fost o zi de coșmar pentru aleșii neamului, cunoscuți în popor și ca sclavii lui Plahotniuc. Aceștia s-au speriat de moarte când i-au văzut pe câțiva procurori CNA intrând în Parlament. Vreo 2-3 deputați chiar și-au pierdut cunoștința și a fost nevoie ca Costea Țuțu să le dea câteva palme ca să-i trezească. Din fericire pentru deputați, procurorii CNA au intrat doar să-i felicite de sărbători și să le ureze Paște fericit.

Deputații și-au venit cu greu în fire, însă erau în continuare atât de speriați, că unii au încercat să sară de la balcon. Din fericire nu au reușit întrucât balcoanele și geamurile Parlamentului au gratii ca la pușcărie. Procurorii CNA au recunoscut pe facebook că s-au amuzat pe deputați și că oricum într-o zi o să aresteze câteva bucăți pe care o să le aleagă doar Vlad Plahotniuc.

Până una alta, deputații speriați încă nu și-au revenit complet din fire. Pentru că s-au speriat că o să fie arestați, unii au acum ticuri nervoase. Unul plânge fără încetare de la orice prostie. Altuia i se zbate jumătate de corp. Procurorii promit totuși că vor fi mai atenți cu imbecilii de deputați și nu îi vor speria prea mult.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlamentul-Moldovei-crima-democratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlamentul-Moldovei-crima-democratie-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost o zi de coșmar pentru aleșii neamului, cunoscuți în popor și ca sclavii lui Plahotniuc. Aceștia s-au speriat de moarte când i-au văzut pe câțiva procurori CNA intrând în Parlament. Vreo 2-3 deputați chiar și-au pierdut cunoștința și a fost nevoie ca Costea Țuțu să le dea...

Comentează