Deputati Moldova copy

Ministerul Sănătății propune eutanasierea pensionarilor, vor fi economisiți bani din pensii pentru majorarea salariilor deputaților.

Vlad Plahotniuc organizează o acțiune caritabilă. Vinde casete cu actori din politica moldovenească. Banii câștigați vor fi donați pentru creșterea salariilor deputaților.

Guvernul a decis să ia un credit mai mare de la FMI pentru acoperirea creșterilor salariale la 101 bugetari.

Parlamentul a decis să schimbe Guvernul în fiecare lună – pe lângă salarii, deputații vor primi și atenții în plic pentru vot.

La fiecare sută de euro schimbată de moldoveni, 50 de euro vor fi taxe pentru majorarea salariilor deputaților.

Deputatele care vor o mărire de salariu și-au cumpărat genunchiere speciale ca să nu-și julească genunchii.

Parlamentul Moldovei a găsit o soluție elegantă ca să majoreze salariile fară ca nimeni să-și dea seama. Salariul rămâne 7500, dar va fi în euro, nu în lei.

Ca să câștige mai mulți bani, o deputată a început să spele pelincuțe.

Ca să aibă bani de salarii mărite, deputații au fost de acord să le micșoreze salariile polițiștilor: ”oricum protestele sunt pașnice”.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Deputati-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Deputati-Moldova-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Ministerul Sănătății propune eutanasierea pensionarilor, vor fi economisiți bani din pensii pentru majorarea salariilor deputaților. Vlad Plahotniuc organizează o acțiune caritabilă. Vinde casete cu actori din politica moldovenească. Banii câștigați vor fi donați pentru creșterea salariilor deputaților. Guvernul a decis să ia un credit mai mare de la FMI pentru acoperirea...

Comentează