Dragă moldovean și cititor al revistei online moldovesti.info, dacă reușești să citești aceste rânduri, înseamnă că ți-a venit internetul de la Starnet acasă. Cât nu ai avut acces la rețeaua globală s-au întâmplat niște lucruri groaznice. Dar stai liniștit. Noi am fost pe fază și le-am conspectat pentru tine. Iată-le:

Mark Zuckerberg este în pragul falimentului din cauza internetului căzut de la Starnet. ”Moldovenii nu au mai stat pe Facebook și mi-a scăzut traficul cu 69 la sulă”, se plânge Zuckerberg.

Departamentul de Statistică din Ministerul Sănătății anunță un baby boom în Moldova peste 9 luni. Pentru că nu au avut internet, moldovenii au făcut sex.

Pentru că nu mai aveau pe cine hărțui pe facebook, trollii lui Plaha au mers în Piața Centrală să le spună oamenilor: ”nu-i așa că o duceți mai bine de când e Plaha la putere?” 100 de trolli au ajuns la spital.

În sfârșit au descoperit și moldovenii cu cine locuiesc în case. ”Stăteam doar pe internet și nu știam că soția mea a născut de 10 ani”, spune moldoveanul Leonea Iaibu.

Confuzie uriașă. Pentru că a lipsit o singură zi de pe internet, lumea îl încurcă deja pe Andrei Bolocan cu Emilian Crețu.

Dezastru la Bălți. Angajații primăriei nu au știut cum să conducă orașul pentru că nu puteau să-l urmărească pe primarul Renato Usatîi pe Facebook sau pe Odnoklassniki.

Din cauză că moldovenii nu au avut internet, Trump nu a știut cum să conducă lumea. ”Intram pe facebook, mă uitam ce sfaturi îmi dădeau moldovenii. Timp de o zi am fost pierdut”, a declarat în lacrimi Trump.

Mai multe fete au fost arestate pentru că le arătau oamenilor pe stradă fundul, țâțele, picioarele. ”Dacă nu avem internet, unde să o facem?”, a declarat tristă studenta de la ASEM, Virgina Facmi.

Igor Dodon este în prag de sinucidere. A făcut un fotoshooting în halatul prezidențial cu noul aparat foto, dar nu a avut unde să posteze pozele și le-a arătat celor 30 de mii de sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Starnet-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Starnet-copy-300x300.jpgadminSocial
Dragă moldovean și cititor al revistei online moldovesti.info, dacă reușești să citești aceste rânduri, înseamnă că ți-a venit internetul de la Starnet acasă. Cât nu ai avut acces la rețeaua globală s-au întâmplat niște lucruri groaznice. Dar stai liniștit. Noi am fost pe fază și le-am conspectat pentru tine....

Comentează