Eurovision Barbat cu urechile astupate copy

Câștigătoarea Eurovision Moldova este acuzată că a plagiat melodia sa. Este identică cu miorlăitul unei pisici în călduri.

Farmaciile o acuză pe Lidia Isac că din cauza melodiei ei s-au epuizat toate stocurile de medicamente pentru… urechi.

Republica Moldova va trimite în Suedia zece camioane cu dopuri de urechi pentru cei care vor să-și salveze timpanele.

Magazinele din Chișinău au făcut o petiție prin care cer interzicerea piesei Lidiei Isac la radio: ”ne fug clienții ținându-se de urechi când aud melodia”

Ingenios. Plahotniuc a găsit o soluție să fugărească protestatarii din fața Guvernului, le pune melodia Moldovei de la Eurovision.

Moldova are șanse să câștige în acest an Eurovisionul. Organizatorii sunt gata să-i dea Lidie Isac primul loc cu singura condiție să nu cânte deloc.

Inuman! Teroriștii de la ISIS folosesc melodia Moldovei de la Eurovision pentru a tortura captivii.

Uniunea Europeană folosește melodia Moldovei la Eurovision să alunge emigranții înapoi în Siria.

Mister deslușit, cuplul care s-a lăudat că face sex pe piesa Lidiei Isac este format de două persoane complet surde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Eurovision-Barbat-cu-urechile-astupate-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Eurovision-Barbat-cu-urechile-astupate-copy-300x300.jpgadminMonden
Câștigătoarea Eurovision Moldova este acuzată că a plagiat melodia sa. Este identică cu miorlăitul unei pisici în călduri. Farmaciile o acuză pe Lidia Isac că din cauza melodiei ei s-au epuizat toate stocurile de medicamente pentru... urechi. Republica Moldova va trimite în Suedia zece camioane cu dopuri de urechi pentru cei...

Comentează