Ca să cerșească mulți bani de la statul român Pavel Filip a venit îmbrăcat ca un cerșetor și cu o pancartă pe care scria: ”ajutați un premier sărac!”

Eroare la cântarea imnului moldovenesc. În loc să fie difuzat ”Limba noastră-i o comoară”, românii au pus piesa de la Carla’s Dreams “Pohui”.

La un moment dat miniștrii moldo-români s-au băgat pe sub masă de frică, cei moldoveni au sărit pe geam. A apărut un zvon că la ședință participă și șefa DNA, Codruța Kovesi.

Plahotniuc le-a ordonat miniștrilor și premierului Filip fără alte 100 de milioane de euro de la români să nu se întoarcă acasă.

Mai mulți miniștri moldoveni au fost prinși încercând să vândă țigări de contrabandă miniștrilor români.

Mai mulți miniștri români s-au trezit fără mașinile din parcare după ce miniștrii moldoveni au fugit cu ele.

Ce greșeală mare din partea României. Premierul român Sorin Grindeanu l-a numit pe Pavel Filip, Pavel Stratan.

Hackerii unioniști au spart serverele ședinței Guvernului moldo-românesc, așa că miniștrii au votat fără să-și dea seama Unirea Moldovei cu România.

Adevărata ședință de Guvern moldo-românească va avea loc când se vor întâlni Vlad Plahotniuc cu Liviu Dragnea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Pavel-Filip-cersetor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Pavel-Filip-cersetor-copy-300x300.jpgadminSocial
Ca să cerșească mulți bani de la statul român Pavel Filip a venit îmbrăcat ca un cerșetor și cu o pancartă pe care scria: ”ajutați un premier sărac!” Eroare la cântarea imnului moldovenesc. În loc să fie difuzat ”Limba noastră-i o comoară”, românii au pus piesa de la Carla's Dreams...

Comentează