Protest Politie Ninja Turtles copy

Câțiva polițiști care au păzit Guvernul s-au îmbrăcat în echipamente de ”Cherepashky Ninzea” ca să se teamă și de ei cineva.

Air Moldova s-a folosit de moment și a declarat că nu-l poate aduce nici astăzi pe avocatul Mânzat de la Moscova: ”Plahotniuc a blocat toate transporturile către Chișinău”.

Ministrul Afacerilor Interne a explicat de ce oamenii săi păzesc cu strășnicie sediul lui Vlad Plahotniuc: ”acolo este miliardul!”

Deputații democrați s-au inspirat de la polițiști și au afișat o pancardă de la geamurile Parlamentului: ”mulțumim că protestați pașnic, prostălanilor!”

După modelul lui Renato Usatîi, Igor Dodon va organiza și el un protest cu ”rezine” – le cere oamenilor să vină cu ”gandoane”.

Pentru că nu au reușit să-l prindă nici de data asta pe Plahotniuc, protestatarii l-au găbjit ca de obicei pe Ghimpu și l-au bătut în cap cu Mâna Moscovei.

După ce li s-au terminat gazele lacrimogene, polițiștii s-au descălțat și au aruncat în oameni cu ciorapi. Abia acum au început să se împrăștie protestatarii.

Costea Țuțu explică ce căutau prietenii săi îmbrăcați în costume sportive în jurul GMC: ”au venit la trenirovkă, după asta obedul!”

Publika TV a anunțat că astăzi, în centrul Chișinăului, mii de oameni au venit să-i mulțumească lui Vlad Plahotniuc că conduce țara foarte bine.

Plahotniuc a făcut un anunț după protest: ”În învălmășeala creată în fața casei mele, am pierdut o borsetkă. Semnalmente: are înălțimea de 1,78 metri, este îmbrăcat în costum și răspunde la numele Costea.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Protest-Politie-Ninja-Turtles-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Protest-Politie-Ninja-Turtles-copy-300x300.jpgadminPolitic
Câțiva polițiști care au păzit Guvernul s-au îmbrăcat în echipamente de ”Cherepashky Ninzea” ca să se teamă și de ei cineva. Air Moldova s-a folosit de moment și a declarat că nu-l poate aduce nici astăzi pe avocatul Mânzat de la Moscova: ”Plahotniuc a blocat toate transporturile către Chișinău”. Ministrul Afacerilor...

Comentează