Vlad Plahotniuc Kim Jong Un copy

De ce este coadă la Autoritatea pentru cetățenie din România? Moldovenii au aflat că Plaha va fi premier.

Au început să curgă felicitările la Nobil. Igor Dodon i-a trimis un coș plin cu prezervative.

Când a aflat că Plahotniuc și-a anunțat candidatura la premier, Vlad Filat a reintrat în greva foamei.

Vlad Plahotniuc a anunțat că mută capitala în sudul țării, în orașul Plahul.

Incredibil, pentru că a îndrăznit să candideze la funcția de premier, lui Ion Sturza i s-a retras cetățenia Republicii Moldova.

Confuzie, câțiva analiști de la Publika TV l-au pupat greșit în cur pe Diacov: ”era întuneric, am crezut că e domnul Plaha”.

De când s-a aflat că Plahotniuc va fi premier intrarea la Drive este gratuită.

Vlad Plahotniuc susține că îl va numi ministru al Educației pe Constantin Țuțu: ”poate așa reușește să termine 4 clase”.

Oamenii care au venit la protestul PD explică de ce nu au scandat prea tare în favoarea lui Plahotniuc: ”suntem lihniți de foame”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy-300x300.jpgadminPolitic
De ce este coadă la Autoritatea pentru cetățenie din România? Moldovenii au aflat că Plaha va fi premier. Au început să curgă felicitările la Nobil. Igor Dodon i-a trimis un coș plin cu prezervative. Când a aflat că Plahotniuc și-a anunțat candidatura la premier, Vlad Filat a reintrat în greva foamei. Vlad...

Comentează