Chiril G-Aburici nu se oprește din manifestațiile publice de PR penibil. Redactorii moldovesti.info l-au descoperit în câtev ipostaze șocante pe premier. Un doctor de la spitalul Mamei și Copilului ne-a trimis o poza surprinzătoare. ”Eram în pauza de țigară. O pacientă mă aștepta pe masă, cu picioarele în sus. Când m-am întors l-am zărit pe domnul G-Aburici cotrobăind pe la ea printre picioare. Era plin de jurnaliști în jur, care filmau și notau tot ce zice domnul premier”, ne-a mărturisit medicul Ioan Poalălungă.

 

Maturator Gaburici

Dis-de-dimineață premierul G-Aburici s-a îmbrăcat în salopetă și a măturat în jurul Guvernului. Evident, între timp a fost filmat de jurnaliști.

 

Gaburici Stripper

Ca să pară băiat prietenos, deschis la mine și la trup Chiril G-Aburici s-a destrăbălat într-un club din Chișinău. De data asta a încercat să vadă cum este să fii stripper. În scurt timp și-a umplut chiloții, pardon, buzunarelele cu euro și dolari.

 

Gaburici vaci

După ce s-a umplut de făină din cap până în picioare, Chiril G-ABurici nu s-a sfiit să-și murdărească hainele de balegă. ”Sunt obișnuit. Politica este plină de rahat. Barem aici sunt niște vaci blânde, nu ca animalele acelea puturoase din Parlament”, a spus proaspătul premier.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Gaburici-Ginecolog.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Gaburici-Ginecolog-150x150.jpgadminPolitic
Chiril G-Aburici nu se oprește din manifestațiile publice de PR penibil. Redactorii moldovesti.info l-au descoperit în câtev ipostaze șocante pe premier. Un doctor de la spitalul Mamei și Copilului ne-a trimis o poza surprinzătoare. ”Eram în pauza de țigară. O pacientă mă aștepta pe masă, cu picioarele în sus. Când m-am întors...

Comentează