marian-lupu-panou-cimitir-ma-retrag-copy

De azi înainte, când vor scrie despre Maia Sandu, așa-zișii jurnaliști de la Publika și Prime vor fi obligați să zică: ”Maia Sandu, în spatele căreia stau interlopii mafioți fugari Țopa și cel nefugar Plahotniuc”.

Trollii, anal-iștii, bleagherii partidului Dermocrat au ahuit. Ieri aruncau rahat în Maia Sandu, acum trebuie să o lingă.

Unii trollii, anal-iști și bleagheri s-au stricat. Nu le mai funcționează creierul care s-a blocat ca un virus. Încă nu le vine să creadă că partidul le-a comandat să arunce la gunoi toate articolele și postările mizerabile pregătite despre Maia Sandu.

Vlad Plahotniuc ar putea merge lejer la Jurnal TV și să o promoveze pe Maia Sandu de acolo.

După ce a declarat că o susține pe Maia Sandu, moldovenii s-au încurcat complet în alegerile acestea. Oamenii nu mai știu cine este cu adevărat împotriva lui Plahotniuc, iar până la alegeri au rămas zile numărate.

Marian Pulu și-a modificat panourile sale din toată Moldova. Acum scrie: ”aud, ascult, mă retrag!”

Trollii, bleagherii, anal-iștii dermocrați au început să urle că în loc de ZaLupu votează ZaMaia.

După ce a declarat că o susține pe Maia, care vrea să-l bage la închisoare, Vlad Plahotniuc merge chiar mai departe. A dat like la pagina de facebook, NuPlaha și și-a cumpărat un tricou cu mesajul #NuPlaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-panou-cimitir-ma-retrag-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-panou-cimitir-ma-retrag-copy-300x300.jpgadminPolitic
De azi înainte, când vor scrie despre Maia Sandu, așa-zișii jurnaliști de la Publika și Prime vor fi obligați să zică: ”Maia Sandu, în spatele căreia stau interlopii mafioți fugari Țopa și cel nefugar Plahotniuc”. Trollii, anal-iștii, bleagherii partidului Dermocrat au ahuit. Ieri aruncau rahat în Maia Sandu, acum trebuie...

Comentează