Ministerul Mediului a anunțat că a avut loc o catastrofă ecologică în iazul în care s-a scăldat Igor Dodon. Potrivit ecologiștilor, la o zi după scăldătoarea de Botează, toți peștii au murit. Acum plutesc la suprafață, iar lacul pute a porc.

”Nu ne dăm seama ce s-a întâmplat, dar imediat după ce a ieșit Dodon din apă, apa a început să se bâhlească. Peștii au rămas fără oxigen și au început să zdohnească. Pentru noi este clar, Dodon a spurcat apa din iaz și au murit toți peștii. Totul miroase a hoit de porc nespălat și au fugit până și căprioarele sau mistreții din pădure din cauza mirosului. Acest lac nu va mai fi populat de vietăți pentru o sută de ani de acum încolo. E ca la Cernobâl”, a declarat directorul Inspectoratului Ecologic, Leonea Iaibu.

Oamenii au fost avertizați să nu se scalde la vară în apa acestui iaz, în caz contrar se vor îmbolnăvi de holeră, gripă porcină și ciumă bubonică. Localnicii au anunțat deja că numesc locul Lacul Mort. Prezikul urmează să fie amendat cu 69 de mii de ruble transnistrene pentru că a spurcat apa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Igor-Dodon-Radiatie-Lac-Gheata-2019-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Igor-Dodon-Radiatie-Lac-Gheata-2019-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ministerul Mediului a anunțat că a avut loc o catastrofă ecologică în iazul în care s-a scăldat Igor Dodon. Potrivit ecologiștilor, la o zi după scăldătoarea de Botează, toți peștii au murit. Acum plutesc la suprafață, iar lacul pute a porc. ”Nu ne dăm seama ce s-a întâmplat, dar imediat...

Comentează