Plahotniuc este atât de bogat că își permite să cumpere de la Piața Centrală un kil și jumătate de cireșe fără să-și vândă un rinichi.

Plahotniuc este atât de bogat că se duce la McDonalds nu doar pentru toaletă. El chiar are bani să cumpere cartofi prăjiți.

Plahotniuc este atât de bogat că nu și-a dat seama și a cumpărat prea mulți deputați. Deși, gurile rele susțin că nu Plaha e bogat, deputații moldoveni sunt prea ieftini.

Plahotniuc este atât de bogat că despre el se zvonește că nu se ascunde niciodată când știe că va fi chemat la nuntă să pună bani pe masă.

Plahotniuc este atât de bogat că Statele Unite a lansat o bancnotă de 69 de dolari cu chipul său.

Plahotniuc este atât de bogat că atunci când se șterge la fund, folosește bancnote de 1000 de lei.

Plahotniuc este atât de bogat pe cât de săraci suntem noi.

Plahotniuc este atât de bogat că formația Ozone îi cântă în fiecare noapte ca să adoarmă: ”nani, nani, oligarhul mamii!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminSocial
Plahotniuc este atât de bogat că își permite să cumpere de la Piața Centrală un kil și jumătate de cireșe fără să-și vândă un rinichi. Plahotniuc este atât de bogat că se duce la McDonalds nu doar pentru toaletă. El chiar are bani să cumpere cartofi prăjiți. Plahotniuc este atât de...

Comentează