Pe tot parcursul aflării sale la CNA, afaceristul a reușit să deschidă două Duty Free-uri chiar în incinta instituției. ”Am negociat o chirie bună cu CNA. Pentru că în viitor vor avea lume multă pe aici, cred că am dat lovitura. Țigări, alcool, bomboane Bucuria, toată contrabanda o găsiți în noile mele Duty Free-uri”, a declarat Ilan off-Shor la ieșirea din CNA.

Dar nu este singura afacere de succes reușita de milionar. După ce a plecat de la CNA, procurorii au constat că din conturile Centrului au dispărut toți banii. Mai mult, chiar și portofelele agenților au fost golite.

Nu știu cum a făcut, ne-a aburici pe toți. Banii din conturi, adică salarii pe un an, bani de benzină, bani pentru operațiunile de ascultare a telefoanelor, plus mărunțișurile de prin buzunarele noastre, totul a dispărut. A făcut un profit de vreo 500 de milioane de euro. Dar nu vrem să dăm vina pe domnul off-Shor. Să nu credeți asta”, a declarat Bogdan Zumbreanu, de la a CNA. Procurorii se plâng acum de două lucruri. S-au trezit cu încă un caz de furt pe care nu știu cum să-l rezolve. Iar fără bugetul pe un an nu vor putea să aresteze pe nimeni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Duty-Free-Shor-1024x681.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Duty-Free-Shor-150x150.jpgadminFinanțe
Pe tot parcursul aflării sale la CNA, afaceristul a reușit să deschidă două Duty Free-uri chiar în incinta instituției. ”Am negociat o chirie bună cu CNA. Pentru că în viitor vor avea lume multă pe aici, cred că am dat lovitura. Țigări, alcool, bomboane Bucuria, toată contrabanda o găsiți...

Comentează